Седмичен любовен хороскоп 8-14 юли

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-07-08 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 8-14 юли
Снимка: iStock/Drazen Zigic

Овен

 

Ще сте доста по-раздразнителни от обикновено поради факта, че няма да сте в контрол над ситуацията. Ще е трудно да намерите общ език дори с любимия човек. Реакциите му/й на моменти ще са непредвидими и това още повече ще ви изважда от релси. От съществено значение е да не изречете нещо, за което горчиво бихте съжалявали.

 

Телец

 

Ежедневието ви може да се окаже равномерна поредица от размисли и страсти. Събитията ще са динамични, а разговорите с половинката – напрегнати. На моменти може да се наложи да заемате отбранителна позиция, но препоръчителната тактика е да запазите мълчание. Когато обстановката се успокои ще успеете да възстановите загубеното равновесие.

 

Близнаци

 

Някой ви харесва, а на всичкото отгоре ви мята и предизвикателни погледи? Ами какво чакате? Оставете въображението да ви води, то доказано е един от най-силните ви таланти. Със сигурност ще ви подскаже кой е най-оригиналният начин да се сближите с обекта на желанията си. След като се получи, просто импровизирайте.

 

Рак

 

Не позволявайте на емоциите да властват над разума ви. Ако поведението или думите на любимия човек предизвикват тревога, то бъдете откровени, предложете му/й да обсъдите темата. Само с цупене ще се получи така, че „ще извадите очи, вместо да изпишете вежди“ или по друг начин казано, последствията няма да ви харесат.

 

Лъв

 

Любовният ви живот ще е толкова безоблачен, че може да започне да ви става скучно. Независимо от това, не се хвърляйте в приключения и не променяйте нищо. Просто се порадвайте на възцарилото се спокойствие и на възможността да получите споделени чувства.

 

Дева

 

Независимо дали сте във връзка или не, през тази седмица ще усетите силата на истинските чувства. Буквално ще полетите на крилете на любовта. Емоциите ще са бурни и незабравими. Позволете си да сте щастливи, късметът е на ваша страна.

 

Везни

 

Връзката с любимия човек ще премине през изпитание. Твърде често ще имате усещането, че говорите на различни езици. Не го преживявайте прекалено драматично и не бързайте със заключенията. Спомнете си какво сте обсъждали с приятелите/ките си. Ще установите, че повечето любовни връзки минават през такива периоди и, в крайна сметка, се оказва, че от тях има полза.

 

Скорпион

 

Въображението и инстинктът ви за самосъхранение ще работят в синхрон. Ще успеете да реагирате по най-правилния и приемлив начин, колкото и да са критични ситуациите, в които попадате. Не само ще спечелите изцяло доверието на половинката си, ами ще ви покаже с поведението си, че е забравил/а за всичките ви предишни грехове.

 

Стрелец

 

Не позволявайте на никого да се набърква в личния ви живот. Не се подвеждайте по слухове, има по-интересни неща, с които можете да се занимавате. Ще сте по-често сами, отколкото в обкръжение. Бързо ще се убедите, че уединението ви се отразява доста добре, защото ще възприемете съществуващите различия между вас и любимия/мата от съвсем различен ъгъл.

 

Козирог

 

Просто се придържайте към събитията такива, каквито са. Щастието е до и около вас. Остава ви само да го усетите, да го споделите, да оцените онова, което имате и най-вече, да се постараете да не го загубите.

 

Водолей

 

Общителни сте и привлекателни. Почти непрекъснато ще сте „в светлината на прожекторите“. Да разберете, че сте популярни е прекрасно, но понякога и опасно. Ако сте във връзка, реагирайте така, че да не предизвиквате пристъпи на ревност у половинката си. Ако пък търсите личността на сърцето си, не се „раздавайте на ляво и на дясно“ прекалено щедро.

 

Риби

 

Отношенията с половинката ви ще са завидно спокойни, което ще ви даде възможност да опознаете навиците и да проверите качествата му/й. Използвайте силните си страни като съпричастност, далновидност, наблюдателност. Бързо ще се сетите как да преодолеете различията и да укрепите връзката си.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 2 месеца

spoko , ne viarvam


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия